The problem with my models!

Discussion started by AvisFoxy

The problem with my models

It has been almost a month since there was a problem evaluating one of my models. I filled out a description, a lot of images and more. The total score was displayed as 6.5. BUT when publishing a rating of 0.0. (Another model with an improved description is "stuck" with an old rating). The average rating of all models has slipped due to this and does not allow Tier 2 to open.

I wrote a letter in technical support, but there is still no answer.

Maybe someone else came across this problem?

Answers

Posted about 1 month ago
2

These kind of bugs usually come and go away randomly. Try to edit and publish again.

AvisFoxy wrote
AvisFoxy
I tried many times. The result is the same :(
trimitek wrote
trimitek
Sometimes it may take a few hours.
AvisFoxy wrote
AvisFoxy
It's been a month already...
trimitek wrote
trimitek
ok, that's definitely not normal
trimitek wrote
trimitek
Did you tried deleting the product and reupload again?
AvisFoxy wrote
AvisFoxy
After a recent update of the agreements that I confirmed (it’s a pity that I didn’t read them carefully in all the points), it became impossible to delete the models. This has something to do with collecting statistics on the site ... Although it sounds strange.
trimitek wrote
trimitek
Yeah, you can still delete them, but you have to contact support for that.
AvisFoxy wrote
AvisFoxy
Something is not sure that they will answer me. After all, about the bug they have not answered me for a long time :(
Posted about 1 month ago
1

I've had a model that tells me it's 5.9 for the past 7 months lol. My average posting is usually close to 9... but this one f"£%$$%^&$%^

luxxeon wrote
luxxeon
Does it have the same number of exchange file formats as the others? Same number of preview renders and keywords as all the others?
Posted about 1 month ago
1

Due to the occurrence of such an error, I am now very worried about exhibiting new models. After all, this can happen again and then the overall rating will fall even lower.
And especially unpleasant is the fact that I still have not received a response from the technical support of the site. Silence has been going on for almost two weeks. Really none of them care about such unpleasant bugs ?!

Your answer

In order to post an answer, you need to sign in.

Help