Publisher Issues and Your Concerns

Discussion started by eduardas

Hello there,

We've had some recent problems with product publishing - our team has reported on those issues and they will be removed ASAP.

On the other note, if you have any more concerns - regarding the publisher or not, you can definitely take your comments here, they will definitely be addressed. Sorry for any inconveniences caused and thank you for your help making the site better.

Regards,

Eduardas, CGTrader

Answers

Posted over 4 years ago
1

type of file is not set when upload model

Posted over 4 years ago
0

I hope will be resolved soon.

Posted over 4 years ago
0

When it will be available the ability to remove unwanted correspondence in account ?

Posted over 4 years ago
2

I've noticed new models posted up as late as yesterday have had this problem resolved as their files are labeled with the correct file types. However mine are still not working =(

I've tried editing the product as well as deleting it and re-uploading it.

Annoying that this bug is still hanging around. A big part of looking at a product is knowing it fits their files needs =(

Posted over 4 years ago
0

Having the same problem with the models format type being listed as "other" instead of what I have selected. Have tried numerous times to edit these fields but my selections are never being saved. This problem needs to be fixed straight away.

Posted over 4 years ago
2

Hey guys,

The issue is almost fixed, our team should complete this at the end of either today or tomorrow - I'll let you know as soon as it is done.
Sorry for the trouble!

Regards,
Eduardas

lehninger3d wrote
lehninger3d
Thank you for posting a loose ETA. It helps knowing that the team is confident with a solution in sight. Ill recheck again at least once a day and will post as soon as it works for me. It would be very great if we could get a confirmed update when the team has confirmed the fix. Thanks again =)
Posted over 4 years ago
0

24 hours later and still no luck for me.

I would like to address an example here - https://www.cgtrader.com/3d-models/vehicle/industrial/old-tractor-model-with-dirty-textures-and-controllers -

This model is new, uploaded today and has the correct file formats displayed. I uploaded a new model 5 minutes ago and mine are still not showing.

Seems the problem is still active on my end =(

LemonadeCG wrote
LemonadeCG
Nope, not fixed yet. File formats can be displayed correctly if those files are not zipped. But it still doesn't accept additional info, like software version or name of renderer.
Posted over 4 years ago
0

Nothing has changed for me. Software fields still not holding selections.

Posted over 4 years ago
0

Not only old issues are not fixed, but there's new ones appears constantly. I uploaded model few minutes ago and didn't receive points for that. Also, in product description it is showing that model has been uploaded 5 days ago!

CGTrader should hire programmer who knows what he's doing, really... :[

Art-Studio3d wrote
Art-Studio3d
yeap, it's another bug and here is a topic with this bug: https://www.cgtrader.com/forum/topics/bug-information-product
Posted over 4 years ago
2

Hey guys,

Apologies for the hold up. The fix has been already brought up for a final review, but it seems as it haven't been completed yet. I'll bring it back up on Monday, so you won't need to wait any longer.

lehninger3d wrote
lehninger3d
We need this bug fixed.!! We were told it was under control & ETA was 4 days ago. Now it's under final review over the weekend, 3 more days later and still the bug is there. Needs to be addressed asap. =/
Posted over 4 years ago
1

Hello again,

The fix should already be working, again - really sorry for the delay it took.

Please notify me if it is working or if there are any other issues regarding this issue!

Regards,

Eduardas, CGTrader

lehninger3d wrote
lehninger3d
Thank you, thank you, THANKYOU... Working for me on new uploaded model and existing models when edited. Finally .!!! =D
eduardas wrote
eduardas
Really happy to hear that!
LemonadeCG wrote
LemonadeCG
Hey Eduardas, it's better, but still not as good as it used to be - additional info, like renderers still do not shows.
eduardas wrote
eduardas
Hey Lemonade, Thanks for letting me know! Is there anything else wrong in the additional info or details of the publisher beside renderer info? I will address this issue as well.
eduardas wrote
eduardas
Hey Lemonade, Could you elaborate a bit more on the Renderer issue or give me some examples?
Posted over 4 years ago
0

It seems like problem with messed up thumbnails is fixed too! I edited few products and first thumbnail is showing as it should. Good job on that!

eduardas wrote
eduardas
Good to know that it's working, although I can't guarantee that the thumbnail order is fully functional yet - it's still in code review and our team should finish it in the oh-so-near future. I'll confirm it once it is done.
Posted over 4 years ago
0

Extension native file works but ,,the version software,, ..no ! :(

Posted over 4 years ago
1

Just uploaded a new model, and the file extensions have failed again. Don't tell me this is happening again =(

Posted over 4 years ago
0

On top of that new bugs keep appearing - new topics posted in the forum doesn't appear in dashboard anymore.

eduardas wrote
eduardas
We fixed this issue as well, thank you for noticing.
Posted over 4 years ago
0

Hey guys,

Thank you for the update! We're already looking at these problems. Lehninger3d - it seems like only renderer type isn't showing - we haven't found additional file extension bugs after the fix.

LemonadeCG, we'll take a look at this as well.

Regards,

Eddy, CGTrader

Posted over 4 years ago
-1

I uploaded 2 new collections today & had an issue with it keeping the file extensions as well as the render type. Both issues come up. Tried updating the product and still didn't recall and save the file extension type =/

I'll try again later tonight to update again..

Posted over 4 years ago
0

Just a reminder - bug with no points for new product upload and wrong publishing date is still present. Will it ever be fixed?

Posted over 4 years ago
0

We've seen that the 'wrong' publishing date shows the date when upload draft was started - our development team will soon configure it to show the date when the product was uploaded.

Regarding the points - it will require a bit more research to find out exactly when the points are not given for the uploaded product - it's on the list as well and will definitely be dealt with.

LemonadeCG wrote
LemonadeCG
Hmm, i published my model today and it shows that model was uploaded 1 month ago. Surely it didn't take me so long from starting to finishing that publish process. Or maybe i just misread your post. Anyway, looking forward to you for fix this and all other bugs. I like CGTrader over TurboSquid in many ways, but sometimes those endless bugs are just overwhelming.
eduardas wrote
eduardas
Hey there, Are there any models with the wrong date left? Should be fixed by now.
Posted over 4 years ago
0

@limonadinis , yes it's a old bug also you didn't receive points for upload product !

Posted over 4 years ago
1

Hey guys,

Thanks for the feedback, it should help our developers pick out the bugs and deal with them.

We understand that some of the bugs can be really overwhelming, and some of our upgrades may cause them to reappear. Anyway, your collaboration do help us pick them out and remove them faster, so thank you for cooperating!

Posted over 4 years ago
1

New bug. I published new model today and although i uploaded a bunch of preview images, none of them shows in model description. And i can't edit my products, because all regular 3d models are not accessible from my products page anymore. Only 3d print products are editable.

Your answer

In order to post an answer, you need to sign in.

Help